Hillerød-malerfirma ApS
Danske Malermestre
HjemHjem Om os Profil Kontakt os

Farver  der forandrer

Vi sætter altid stor pris på det rigtige farvevalg.

Vi taler ofte om vanens magt. Men hvad med farvens? For hvor stor betydning har farver & kunst for vores hverdag, og hvorfor vælger vi lige de farver, vi gør?

Vanens magt spiller en af hverdagens hovedroller. Skal vi købe en god bøf, vælger de fleste af os den blodrøde udgave i køledisken frem for den blegrøde.
En rigtig bøf skal være rød, sådan er det bare! På samme måde som bildæk skal være sorte. Vi har faste normer for, hvordan farver skal være til bestemte ting,
Men farver handler lige så meget om kunst som farven selv, f.eks. hvordan vil du reagere, hvis du får din bil tilbage fra værkstedet med røde dæk?
Eller hvis du kommer ind på et toilet, og toiletpapiret er sort? Jeg gætter på, at dine øjne vil `brokke` sig lidt.

Men måske skal vi tænke lidt mere over vores vaner og overveje, om det er bedre at lytte til egen intuition - at mærke efter i maven og lade fornemmelsen være tungen på vægtskålen.
Du kunne jo stille dig selv spørgsmålene: hvad farve kan jeg lide? Men en ting er at kunne lide en farve, for en farve kan se flot ud, det er så her Hillerød Malerfirma står til rådighed.

Men hvordan passer farven til dine omgivelser, når farven kommer stort op og lyset som mørket falder på.. Jeg ser på en farve som skal kunne give harmoni/ ro og samtidig ligne kunst, til de enkle ting man har, så som billeder, møbler eller andet dekorativt.
For de farver vi omgiver os med, har betydning for vores nærmestes og ikke mindst vores eget humør.
Vi lever i en verden hvor vi ser tingene som sorte og hvide, så lad os i stedet sætte lidt kulør på tilværelsen.

Skulle du have set en farve et sted som kan være en løsning for dig, tager jeg gerne ud og ser på den, og ved hjælp af en farvescanner, kan jeg ramme farven med op til 99 % .